1967 Volkswagen Meyers Manx

Aracımız 1967 Volkswagen Meyers Manx Modelidir. İsviçre Alman Ortak Yapımı Olan Bu Aracımızdan Türkiye’ de Toplamda 7 Adet Bulunmaktadır. Aşırı Derecede İlgi Çeken Bu Aracımızın En Önemli Avantajı İse Gelin Ve Damat için Arka tarafta Geniş Bir Alan Olması, Bu Alan Çiftlerimizin Bacaklarını Dizlerini Bükmeden Uzatabilecek Kadar Geniş Olmasıdır. Piyasada En Geniş Bilinen Bmw 7.40 dan Bile daha Geniştir. Aracımız Gündüz İstediğiniz Bir Saatte Gelir ve Gece 01.00 Gibi Düğün Bittikten Sonra Sizi Gideceğiniz Yere Bırakır. Çevre İllere Hizmetimiz Vardır.

Aracımızın İçinde Ses Sistemi Mevcuttur. Dilerseniz Araçta Dinlemek İstediğiniz Müzikleri Kendinizde Getirebilirsiniz.

1. 100 km. Yakıtı biz karşılıyoruz. Km. Aracın Garaj Çıkışından Başlar ve Garaj Girişinde Sona Erer. Çıkış yeri Konak’tır. Km. Aşım Durumunda Aracın 1 Km. Yakıt Tüketimi 1 TL . dir.

2. Araç Süslemesi Ücretsizdir. (1.Sınıf Yapay Çiçek ile Süslenir.)

3. Araçlarımız Şoförlü Olarak Kiralanmaktadır. Şoförlerimiz Giyimine Özen Gösteren, Saygılı Ve İkinci Bir Sağdıç Olacak Deneyimli İnsanlardan Oluşmaktadır.

Araç Kiralayan Çiftlerimize 2000 tl. Değerindeki Düğün Klibinde %75 İndirim Fırsatı Var. Örnek Klibimizi Aşağıdaki Youtube Linkinden İzleyebilirsiniz.

ĞÜN KLİPLERİ